Aquacinema - Várfürdő/Termálfürdő, Kisvárda

Aquacinema - Várfürdő/Termálfürdő, Kisvárda

Az újjáépített Kisvárdai Várfürdőben új medencék és élményelemek várják a vendégeket. A fürdő szép, parkos környezetben a város észak-nyugati részén található.

A téli szezonban, szeptembertől májusig  gyermekmedencével, termál gyógyvizű medencével, jakuzzival, szaunával, gőzkabinnal várják a vendégeket.

Nyáron 50 m-es úszómedence, többrészes élménymedence, hullámmedence, csúszdák, sodrófolyosó, valamint termál gyógymedencék állnak a látogatók rendelkezésére. Ma már tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a gyógyfürdő kedvező hatással van a mozgásszervi megbetegedések, idült nőgyógyászati gyulladások és a krónikus nőgyógyászati bántalmak gyógyításában is.

 

New pools and exciting attractions await guests in the renovated Kisvárda Thermal Baths. It is located in a beautiful park setting in the north-western part of the city.

During the winter season, from September to May, guests can enjoy the children's pool, a thermal spa pool, a jacuzzi, a sauna and a steam room.

In the summer, a 50 m swimming pool, a multi-leveled adventure pool, a wave pool, slides, drifting water path and thermal spa pools are available to visitors. Today, scientific studies have shown that the spa is beneficial for the treatment of musculoskeletal disorders, chronic gynaecological inflammations and chronic gynaecological disorders.